Copertine din sticla

Adauga un plus de eleganta caselor sau spatiilor comerciale prin alegerea copertinelor din sticla.

Copertina este alcatuita din elemente de inox si sticla. Sistemul este disponibil in diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei. Sticla este executata din geam securizat si/ sau laminat si este testata impotriva caldurii si a umezelii excesive. Geamul poate fi clar, colorat reflexiv, sablat sau serigrafiat, grosimea geamului depinzand de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte.

Dimensionarea configuratiei geamului, din momentul proiectarii, se face conform dimensiunilor placilor din sticla, numarului de punctelor de prindere, distantelor intre aceste puncte de prindere, valorilor incarcaturilor cumulate (greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului), etc. Din acest motiv, fiecare copertina trebuie sa contina un proiect, astfel incat rezistenta acesteia sa nu creeze probleme de siguranta in timp.

Avantajul luminatoarelor din sticla este acela de a asigura patrunderea luminii naturale in case si cladiri, oferind spatiului interior un farmec deosebit. Se potrivesc oricaror tipuri de cladiri: case, intrari de institutii, magazine, etc.

PROIECTELE NOASTRE:

CONTACTEAZA SPECIALISTII VEGA PROD

EMIL PREDA
COORDONATOR VANZARI

0760.273.174
emil.preda@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

CRISTIAN PIRVU
VANZARI DIRECTE

0745.613.661

cristian.pirvu@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România