Cabine de dus

O cabina de dus reprezinta alegerea potrivita pentru persoanele moderne, mereu in miscare, preocupate de protectia mediului. Cabina de dus prezinta numeroase avantaje, printre care ocuparea unei suprafete mai mici decat o cada si  asigurarea unui consum redus de apa. Exista insa si dezavantaje. Atunci cand se alege o cabina de dus mai ieftina, un model fabricat de un producator mai putin serios sau daca se monteaza gresit, vor aparea mai usor infiltratiile sau scurgerile. Pentru indecisi, exista o varianta de mijloc: cabina de dus pentru cada. Aceasta este, mai exact, o cabina din sticla, cu dimensiuni adaptabile, ce „imbraca” perfect cada, fiind extrem de potrivita atat pentru dusurile rapide, cat si pentru baile relaxante.

La solicitarea clientilor putem executa o larga varietate de modele de cabine de dus, in functie de spatiul existent si de usturi: cabine cu usi batante sau glisante. Feroneria folosite poate fi de calitate germana sau poloneza, iar sticla securizata de 8 sau 10 mm. Sistemele folosite asigura o etanseizare optima prin garnituri din plastic transparente. Feroneria are o gama variata de modele si finisaje. Sticla poate fi vopsita sau poate avea folie de laminare colorata.

Momentul ideal montajului este inainte de a pune gresia /marmura/ faianta, pentru a putea ingropa profilul perimetral. Se pot monta si daca gresia/ marmura este deja pusa, dar va fi vizibil profilul perimetral. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare, trebuie luat in calcul faptul ca este nevoie de un spatiu de manevrare.

PROIECTELE NOASTRE:

CONTACTEAZA SPECIALISTII VEGA PROD

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România