Compartimentari din sticla

Sticla a inceput sa faca parte tot mai des din materialele cladirilor rezidentiale si corporate, fiind utilizata pentru constructia peretilor despartitori. Astfel, peretii de sticla confera transparenta, comunicare, lasa lumina naturala sa patrunda in spatiile largi de birouri sau in spatiile de locuit.

Compartimentarile sunt realizate din sticla securizata de 10 sau 12 mm, iar sticla poate fi clara, sablata simpla sau in diverse modele, colorata sau printata digital. Fixarea acesteia se realizeaza cu profile din aluminiu in diverse culori pe tavan si profile din inox sau aluminiu la pardoseala si perete. Profilele din aluminiu pot avea diverse finisaje: aluminiu eloxat sau vopsite in camp electrostatic (RAL la alegere).

Pentru un grad de izolare mai ridicat, se pot folosi usi din sticla fara rama pivotante sau usi din sticla cu toc din aluminiu.

Dimensiuni

Datorita structurii robuste din aluminiu, panourile din sticla pot fi dimensionate in functie de deschiderea peretilor din sticla si accesul in spatiul amenajat.

Tipul sticlei

In functie de nivelul de izolare fonic dorit si buget, se pot folosi doua foi din sticla groasa 8-10-12 mm, sticla duplex 44.1/55.1/66.1 sau sticla laminata speciala SILANCE /STRATOPHONE cu proprietati acustice ridicate.

In functie de design-ul dorit puteti alege dintre:
  1. Sticla float clear / ultraclara
  2. Sticla sablata chimic
  3. Sticla laminata clara / cu folie mata la interior
  4. Sticla printata / colantata cu model

PROIECTELE NOASTRE:

CONTACTEAZA SPECIALISTII VEGA PROD

EMIL PREDA
COORDONATOR VANZARI

0760.273.174
emil.preda@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

CRISTIAN PIRVU
VANZARI DIRECTE

0745.613.661

cristian.pirvu@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România