Usi din sticla batante, glisante sau armonice

 

Pentru a rezista unui impact accidental, usile din sticla securizata cu grosimi de 8, 10 sau 12 mm sunt tratate special in procesul de fabricatie, fiind foarte greu de spart. Un alt avantaj al acestora este reprezentat de pastrarea aspectului de nou. Din acest motiv, usile de sticla sunt utilizate in majoritatea spatiilor comerciale, dincolo de rezistenta.

Mai mult, usile din sticla confera un aspect modern al spatiului din biroul sau locuinta dumneavoastra. Acestea pot aduce un plus de eleganta, stil si utilitate. Prin folosirea lor puteti facilita patrunderea luminii naturale si in incaperile in care aceasta este redusa.

Daca optati pentru usi din sticla, aveti de unde alege. Varietatea este foarte larga, se intinde de la usi batante si usi glisante, pana la cele armonice.

Cateva dintre avantajele compartimentarilor cu sticla securizata:

  • Personalizarea constructiilor prin amenajarea spatiului intr-un stil modern si futurist;
  • Reducerea termenelor de executie fata de tehnicile clasice de compartimentare a spatiului;
  • Mentinerea iluminarii naturale a incaperilor.
Usi din sticla batante

Usile batante din sticla pot avea forme si dimensiuni diferite, in functie de locul in care se amplaseaza. Sticla poate fi clara, printata digital, serigrafiata sau vopsita, cu toc din aluminiu, lemn sau fara toc.

Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie moderna de design.

Acestea sunt ideale pentru birouri, locuinte proprii sau spatii comerciale.

Usi din sticla glisante

Realizate din sticla securizata de 8, 10 sau 12 mm grosime, acestea ocupa un spatiu redus, fiind alegerea ideala pentru utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului.

Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati variate de aplicare. Sunt moderne si elegante, dar si foarte fiabile sub aspectul functionalitatii. Sticla poate fi clara, sablata, printata digital, serigrafiata sau vopsita.

Se disting prin fiabilitate si siguranta absoluta si printr-o linie de design moderna.

Acestea sunt ideale pentru birouri, spatii comerciale, dar si apartamente, acolo unde se doreste economisirea spatiului.

Usi din sticla armonice

Usile armonice asigura o etansare ridicata, avand lufturi de doar 2mm intre foile de sticla. Acestea se potrivesc in orice tip de arhitectura, functioneaza fiabil si fac posibila economisirea spatiului de pe terasa, birou sau dintr-o incapere compartimentata.

Un mare avantaj al acestora este reprezentat de deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul.

Montarea usilor se face dupa montarea gresiei/ marmurei/ parchetului, cand golul este perfect pregatit pentru instalarea feroneriei. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare trebuie luat in calcul faptul ca este nevoie de un spatiu de manevrare.

PROIECTELE NOASTRE:

CONTACTEAZA SPECIALISTII VEGA PROD

EMIL PREDA
COORDONATOR VANZARI

0760.273.174
emil.preda@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

CRISTIAN PIRVU
Reprezentant tehnic/comercial

0745.613.661

cristian.pirvu@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România