Despre noi

Vega Prod ofera servicii de calitate in concordanta cu nivelul superior al produselor pe care le comercializeaza. Firma noastra si-a inceput activitatea in anul 2010, dispunand in prezent de un colectiv tanar si cu o experienta bogata in producerea si montajul unei game variate de produse, destinate amenajarii spatiilor interioare.

Echipele noastre de profesionisti cu mare experienta vor realiza proiectul, producerea si montajul lucrarii astfel incat sa va bucurati de toate avantajele produselor comandate. Prin serviciile oferite de echipa noastra, ne dorim ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumit de colaborarea cu noi si sa ne recomandati cu caldura.

Principiile pe care Vega Prod le respecta:

Calitatea primeaza

Pentru ca suntem adeptii lucrului bine facut si pentru ca dorim sa dezvoltam o relatie de lunga durata cu clientii nostri, oferim doar produse ce respecta asteptarile acestora.

Investim in echipa noastra

Experienta dobandita este completata constant de activitati, ce permit specialistilor nostri sa fie mereu la curent cu noutatile din domeniu si sa se perfectioneze.

Corectitudinea este cheia

Oferim produse la un pret corect si ne focusam pe un raport calitate – pret cinstit. Acest lucru ne va ajuta sa colaboram eficient si sa avem o relatie bazata pe transparenta.

Misiune

Misiunea companiei este de a raspunde la nevoile clientilor cu produse de calitate, la un pret corect. Suntem mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, pentru a oferi cele mai bune optiuni clientilor nostri.

Viziune

Viziunea companiei este aceea de a se diferentia de alte companii din domeniu, focusandu-se asupra calitatii produselor si a relatiei pe care o dezvoltam cu clientii. Pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni, vom oferi ce e mai bun clientilor nostri.

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România