Balustrade din aluminiu

Oferim balustrade din aluminiu eloxat intr-o gama variata de culori si modele, intrunind cele mai inalte standarde de estetica si durabilitate. Pe de o parte, ele confera spatiului amenajat stil, eleganta si personalitate. Pe de alta parte, acestea garanteaza protectie si siguranta in utilizare. Intretinerea lor este foarte usoara, iar durata de folosinta este maxima datorita materialului de calitate folosit.

In urma procesarii speciale la care sunt supuse (anodizare), balustradele din aluminiu eloxat, capata aspectul balustradelor din inox, conferind rafinament, arhitecturii interioare si exterioare. Balustradele din aluminiu eloxat se remarca prin tehnicitate si facilitatea instalarii. Printr-o adaptare constanta a design-ului la evolutia pietei, modelele diferite de balustrade din aluminiu permit numeroase configuratii.

Balustradele din aluminiu se preteaza la toate stilurile de arhitectura – atat la obiective noi,  cat si la cele in renovare.

PROIECTELE NOASTRE:

CONTACTEAZA SPECIALISTII VEGA PROD

EMIL PREDA
COORDONATOR VANZARI

0760.273.174
emil.preda@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

CRISTIAN PIRVU
Reprezentant Tehnic/Comercial

0745.613.661

cristian.pirvu@vegaprod.ro

PROGRAMEAZA O INTALNIRE

Parerea clientilor

Sute de clienti multumiti in peste 8 ani de activitate

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

HAI SĂ NE CUNOAȘTEM!

Dacă vrei să afli mai multe despre Vega Prod, hai să ne cunoaștem!

Parteneri

Ne caracterizeaza calitatea, profesionalismul si promptitudinea, motiv pentru care Vega Prod Sistem este cea mai buna alegere.

Clienții noștri

Suntem privilegiați să lucrăm cu firme multinaționale, dar și companii antreprenoriale importante din România