In momentul in care alegi sa acoperi suprafetele vitrate cu ferestre termopan, este bine sa fii atent la cateva detalii, incepand cu firma care iti monteaza ferestrele si terminand cu tipul materialelor folosite. Pentru a lua cele mai bune decizii, trebuie sa fii cat se poate de informat.

Este motivul pentru care incercam sa te informam cat mai bine in acest sens. Iata, asadar, care sunt cele mai importante elemente ale unei ferestre termopan.

PVC. Este cea mai importanta parte a uei ferestre, fiind materialul din care este confectionata rama. La Vegaprod tamplaria PVC provine de la producatori precum Salamander si Rehau, ceea ce garanteaza o calitate superioara. Tamplaria trebuie sa aiba pereti exteriori cu o grosime cat mai mare, in asa fel incat sa se evite probleme precum dilatarea si contractia si de asemenea, sa fie bine pusa in opera din punct de vedere estetic.

Armarea. Armatura decide durabilitatea in timp. De regula, armarea ferestrelor este facuta cu armatura patrata de 1.5 mm pe toc. Armatura este un detaliu invizibil, care are foarte multe de spus in timp.

Sticla. Evident, sticla este importanta, deoarece reprezinta si elementul ce ocupa cea mai mare parte a geamului. Este important sa fie aleasa o sticla produsa de branduri de renume, pentru a se asigura evitarea aparitiei de condens si de mucegai.

Feroneria. Este partea care ofera flexibilitate si care decide modul in care fereastra functioneaza in timp. Feroneria poate sa faca diferenta intre o fereastra termopan eficienta si una mai putin eficienta. Feroneria este reprezentata de toate elementele functionale, cum ar fi sistemele de inchidere, de aerisire partiala, care previn aparitia condensului, blocatorii de siguranta sau diverse alte mici accesorii ce pot sa usureze experienta beneficiarului.

Pentru ca stim ca fiecare detaliu este important, la Vegaprod vei gasi doar produse de cea mai buna calitate, de la branduri de renume din domeniu si de asemenea, vei gasi profesionisti care pot pune in opera ferestre perfecta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SOLICITARE OFERTA